-
Börja med att förbereda After Eight fluffet:
-
Skär 16 After Eight till mindre bitar och lägg i en skål.
-
Värm grädde tills det nästan kokar. Låt det inte koka upp.
-
Häll grädden över After Eighten och rör om tills chokladen smält och det blandat sig.
-
Låt stå i kylen i minst 2 timmar tills blandningen blivit riktigt kall.
-
Fortsätt med att göra kladdkakan:
-
Sätt ugnen på 175 grader
-
Smöra och bröa en springform
-
Skär After Eighten i bitar.
-
Smält smöret i en kastrull, blanda i hälften av After Eighten i smöret när smöret smält klart. Spara resten av After Eighten.
-
Vispa ägg och socker poröst
-
Blanda samman alla de torra ingredienserna i en skål med en gaffel.
-
Blanda samman smöret och de torra ingredienserna med äggsmeten. Blanda försiktigt.
-
Rör ner resterande After Eighten i smeten.
-
Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter.
-
Medan kakan svalnar vispa grädden med after eight till önskad konsistens.
-
Bred på fluffet på kladdkakan eller servera vid sidan om.
Tårtbricka
Stabila tårtbrickor så nöjd