-
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret till browniesmeten i en kastrull. Sänk värmen och blanda ner chokladen i bitar. Rör om tills chokladen är smält. Ställ åt sidan.
-
Vispa upp ägg och socker lite lätt i en skål. Blanda ner chokladsmeten. Sikta i vetemjöl. Blanda i salt och rör tills du har en jämn smet.
-
Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Häll lite browniesmet i varje form, lägg sedan i ett nougatkex. Fyll på med mer smet, nästan ända upp. Grädda i ca 20-23 minuter. Ta ut och låt svalna något innan du ställer dem i kylskåp för att svalna helt.
-
Gör sedan frostingen. Smält kolabitarna i en kastrull tillsammans med grädden och saltet. Låt blandningen svalna något, men se till så att den inte stelnar till för mycket. Vispa smöret krämigt i en skål och ha i florsockret, lite i taget. Vispa i färskosten, och ha till sist i kolasmeten, lite i taget. Ställ i kylskåp tills du ska dekorera dina cupcakes.
-
För att göra chokladsåsen, värm grädden i en kastrull. Ta av kastrullen från plattan och blanda i chokladen i bitar. Rör om tills den smält. Ha till sist i smöret och vaniljen. Låt svalna något.
-
Spritsa frostingen på dina cupcakes. Häll på chokladsås och dekorera med kaksmulor.
Snabb leverans
Snabb leverans och nöjd med produkterna!