-
Smält smör och båda chokladsorterna i vattenbad eller mikrovågsugn.
-
Häll sedan över den smälta chokladen i en blandskål.
-
Rör ned socker och vaniljextrakt i chokladsmeten.
-
Blanda i ett ägg åt gången, se till att du har blandat första ägget ordentligt innan du tillsätter det andra.
-
Blanda till sist i mjölet och rör tills du får en slät smet.
-
Fördela smeten i 12 stora muffinsformar.
-
Gör cheesecaken så här
-
Vispa Philadelphiaosten tills den är mjuk.
-
Blanda sedan i ägg, socker och vaniljextrakt.
-
Vispa allt i 1 minut tills du har en slät smet.
-
Fördela ostkrämen över dina 12 muffins.
-
Grädda i 160 graders förvärmd ugn, ca 25-30 minuter. Kontrollera med sticka, de ska vara lite kladdiga i mitten.
-
Låt dem svalna innan servering.
Mrs
Mycket snabb leverans av bra produkter. Jag fick bra hjälp innan köpet.